Meteen serieuze opdoffer voor Kevin in 'Boer zkt vrouw': "Nog nooit meegemaakt" TV en Radio
TV en Radio

Meteen serieuze opdoffer voor Kevin in 'Boer zkt vrouw': "Nog nooit meegemaakt"

Meteen serieuze opdoffer voor Kevin in 'Boer zkt vrouw': "Nog nooit meegemaakt"

Gisteren konden we genieten van de tweede aflevering van het vijftiende seizoen al van ‘Boer zkt Vrouw’. Na boeren Raphaël en Stef en boerin Cathy konden we kennismaken met de twee overgebleven boeren, Kevin en Jef, én hun aanbidsters. Kevin kreeg helaas meteen al het deksel op de neus.

Toen Dina Tersago zei dat het een heftig seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ zou worden, had ze niet gelogen. Kevin had zijn uiterste best gedaan voor de komst van de vrouwen. Vlak voor de opnames viel de frambozenboer maar liefst 13 kilo af, klopte hij extra uren in de zon voor een mooi kleurtje en koos hij voor een nette roze polo die past bij zijn stiel. Maar nog voor de komst van de vrouwen had de presentatrice slecht nieuws voor de boer.

Na de aflevering waarin we voor het eerst kennismaakten met de boeren en boerin - én die toch een paar honderdduizend kijkers naar het scherm lokte - hebben slechts zes vrijgezelle vrouwen op Kevins oproep gereageerd. “Ik had er meer van verwacht”, blikt de boer terug in Het Laatste Nieuws. “Maar ik heb het niet aan mijn hart laten komen. Ik heb liever de volle aandacht van zes vrouwen, dan dat ik er een hele hoop moet teleurstellen.”

“Het knaagt niet aan mijn ego, nee, want er staan toch maar mooi zes vrouwen he? Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt”, bedenkt de West-Vlaming zich. De frambozenboer ziet het duidelijk positief in. “Ik zag ook in de vorige seizoenen dat er niet altijd veel kandidaten nodig zijn om de ware te vinden. Er moet er maar een de juiste zijn”, besluit Kevin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Populair

Laatste nieuws