Complicaties na bevalling bij Nathalie Meskens: "Alles weer vanaf nul" Buitenland
Buitenland

Complicaties na bevalling bij Nathalie Meskens: "Alles weer vanaf nul"

Complicaties na bevalling bij Nathalie Meskens: "Alles weer vanaf nul"

Nathalie Meskens werd onlangs voor de tweede keer mama, van zoontje Loé. De weken nadien waren helemaal anders dan bij de geboorte van haar dochtertje Lima.

Er waren complicaties opgetreden bij Nathalie, waardoor er een zeer moeilijke periode aanbrak. Net als bij Lima kwam de geboorte van Loé ook met een keizersnede tot stand. Er kwamen dus complicaties tot stand.

Operatie

"Twee weken na de bevalling - wat eigenlijk een hele zware operatie was - ben ik opnieuw onder het mes gegaan en werd datzelfde litteken opnieuw opengehaald", legt Nathalie uit in Dag Allemaal.

"Ik moest dus weer van nul beginnen", gaat Nathalie verder. "Dat was echt geen toffe periode. Ik had heel veel pijn en kon Lima niet knuffelen omdat ik me amper kon bewegen en zij zeker niet op mijn litteken mocht steunen of trappen. Dat vond ik heel triest, echt niet tof."

Televisiewerk

Intussen staat er dit jaar heel wat televisiewerk op het programma voor Nathalie Meskens. Ze wordt echter wel 40. Vaak wordt gezegd dat dit voor vrouwen op tv de grens is.

Nathalie lijkt daar niet meteen wakker van te liggen. "Goh, het cliché dat je als vrouw afgeschreven bent vanaf je veertigste... Ik weet dat niet. Ik probeer er geen angst over te hebben", zegt ze. En geef toe: Nathalie ziet er nog steeds stralend uit!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws