Dramatische exit in 'Lisa' laat fans in shock achter: "Veel traantjes gevloeid" TV en Radio
TV en Radio

Dramatische exit in 'Lisa' laat fans in shock achter: "Veel traantjes gevloeid"

Dramatische exit in 'Lisa' laat fans in shock achter: "Veel traantjes gevloeid"

De telenovelle ‘Lisa’ hield haar fans gisteren aan de beeldbuis gekluisterd. Tijdens een spannende aflevering gebeurde het ondenkbare: Jonas, gespeeld door Oscar Willems, stierf een tragische dood.

Het tv-sprookje in ‘Lisa’ kreeg gisteren een lugubere plottwist die niemand zag aankomen. Jonas werd slachtoffer van een brutale overval en heeft het helaas niet gehaald. Amper dertien weken na het sprookjeshuwelijk van Lisa (Tinne Oltmans) en Jonas, moet het hoofdpersonage zichzelf al weduwe noemen. Oscars exit zorgde voor een verrassing van jewelste in alle huiskamers.

Zo zit de telenovelle plots zonder mannelijk hoofdpersonage of prins op het witte paard. “Deze nieuwe situatie lijkt op het eerste gezicht misschien vreemd, maar dat is het voor onze vaste kijkers zeker niet”, vertelt Oscar in Het Laatste Nieuws. ‘Lisa’ is dan ook geen gewone telenovelle. “Dit sterfgeval past perfect in de wereld van ‘Lisa’. Er kan en mag in deze reeks echt veel. ‘Lisa’ is een modern sprookje en dus anders. En allesbehalve voorspelbaar”, vindt de acteur.

Het was in ieder geval een emotioneel afscheid. “Ik heb zelfs wat traantjes gelaten, want achter de schermen vormen de cast en crew een warme ploeg”, geeft Oscar toe. Tijdens corona bijvoorbeeld waren ze elkaars bubbel en werkten ze allemaal erg close samen. “Stoppen was dus moeilijk, maar anderzijds toch ook fijn. Ik stop op het hoogtepunt en dat voelt goed”, besluit de acteur.

Populair

Laatste nieuws