Verrassende oude bekende maakt binnenkort grote comeback in 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Verrassende oude bekende maakt binnenkort grote comeback in 'Thuis'

Verrassende oude bekende maakt binnenkort grote comeback in 'Thuis'

Trouwe 'Thuis'-kijkers zijn nog steeds in shock na het onverwachte overlijden van Paulien (Tina Maerevoet). Afscheid nemen van een geliefd personage is natuurlijk nooit leuk. Gelukkig moeten de fans niet te lang treuren. Binnenkort zien ze namelijk een bekend gezicht terug.

‘Thuis’ is een komen en gaan van personages, zoveel is duidelijk. Dit seizoen namen we al afscheid van Kobe, Chris en gisteren nog van Paulien. Katrien daarentegen kwam even terug, maar was even snel weer weg. Bovendien mochten we een tijdje geleden Elke verwelkomen, de mama van Joren, maar ook zij stierf al een week later.

Maar net zoals Katrien even terug opdook, wijst alles er nu op dat we straks alweer een oude bekende terugzien. Lennart Lemmens, die Stan speelt in de soap, de zoon van Judith (Katrien De Ruysscher), staat momenteel weer op de set. Dat laat de acteur zelf weten op Instagram. De acteur deelt een mysterieuze foto van de decors in de studio.

Stan vertrok na zijn legeropleiding een hele tijd geleden op missie naar het buitenland. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij zijn mama toch nog eens een bezoekje komt brengen. Of het nu opnieuw om een gastoptreden gaat of om een definitieve terugkeer van Lennart Lemmens, is nog niet bekend. Fans in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’ zijn in ieder geval door het dolle heen.

Bron: Instagram Stories

Verrassende oude bekende maakt binnenkort grote comeback in 'Thuis'

Populair

Laatste nieuws