'Eurosong'-kandidate Chérine krijgt zware klap te verwerken: "Net overleden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Eurosong'-kandidate Chérine krijgt zware klap te verwerken: "Net overleden"

'Eurosong'-kandidate Chérine krijgt zware klap te verwerken: "Net overleden"

Chérine Mroue is één van de zeven kanshebbers om onze driekleur te vertegenwoordigen op het grote Eurovisiesongfestival. Vanavond leren we de 27-jarige zangeres eindelijk wat beter kennen. Want wat niemand weet, is dat ze al heel wat watertjes heeft doorgezwommen.

Chérine laat vanavond haar beide nummers horen in de preselecties voor 'Eurosong'. De voormalige ‘The Voice'- en ‘MNM Rising Star'-deelneemster neemt straks zelfverzekerd plaats op het podium. Toch heeft ze daarvoor een hele weg moeten afleggen. De 27-jarige zangeres heeft namelijk al heel wat tegenslagen gekend.

“Ik heb mijn papa nooit écht gekend”, vertelt ze openhartig in Het Laatste Nieuws. Toen Chérine drie jaar oud was, heeft hij zijn dochter in de steek gelaten en is hij terug naar Libanon, zijn geboorteland, vertrokken. “Ik heb vaak geprobeerd om dat contact te herstellen, maar dat is me nooit gelukt.”

En dat is nu helaas ook niet meer mogelijk. “Hij is vorig jaar overleden. Ik vind dat heel spijtig”, zegt Chérine diep bedroefd. “Ik had hem graag gekend, en om raad gevraagd”, aldus de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws