Tweede 'Masked Singer' ontmaskerd? Kandidaat verspreekt zich bij Bart Cannaerts TV en Radio
TV en Radio

Tweede 'Masked Singer' ontmaskerd? Kandidaat verspreekt zich bij Bart Cannaerts

Tweede 'Masked Singer' ontmaskerd? Kandidaat verspreekt zich bij Bart Cannaerts

Gisteren ging het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ van start. Veertien nieuwe kandidaten wagen hun kans om zo lang mogelijk incognito te blijven. Maar lukt dat wel bij iedereen even goed? Volgens Bart Cannaerts heeft iemand namelijk al zijn mond voorbijgepraat, nog vóór de opnames van start gingen.

Wie zit dit jaar achter de maskers van Leeuw, Hippo, Tovenaar, Raaf, Foxy Lady, Skiwi, Minotaurus, Kolonel Mops, Kosmos, Champignon, Soaperstar, Groot Licht, Mummie of Vlinder? Dat is de vraag die iedereen de komende weken zal bezighouden. Gloednieuwe speurder Bart Cannaerts denkt in ieder geval al één naam te kunnen afvinken.

“Er is dus - ik ga natuurlijk nog geen namen noemen - één kandidaat waarvan ik écht denk dat die zich een klein beetje versproken heeft. Die wist niet dat ik een speurder ging zijn en dacht mogelijks: ‘Hij heeft ook meegedaan, dus… en die heeft zich, denk ik, versproken”, klinkt het in HLN Showbits. “Ik heb nu één naam waarvan de kans groot is dat hij effectief in een pak zit.” Bart houdt de lippen natuurlijk stevig op elkaar. “Maar ik ga wel zeggen dat het een man is”, verklapt hij.

Ook Andy Peelman heeft bekende mensen uit zijn omgeving aan de tand gevoeld. En één daarvan zou zomaar eens door de man kunnen gevallen zijn. “Iedereen lachte mij uit, maar ik heb al één iemand waarvan ik misschien denk dat die meedoet”, klinkt het mysterieus bij de speurder, die in het eerste seizoen ook zelf deelgenomen heeft.

Populair

Laatste nieuws