Deze artiesten nemen het al zeker tegen elkaar op in preselecties voor Eurosong TV en Radio
TV en Radio

Deze artiesten nemen het al zeker tegen elkaar op in preselecties voor Eurosong

Deze artiesten nemen het al zeker tegen elkaar op in preselecties voor Eurosong

Wie ons land zal vertegenwoordigen op het volgende Eurovisiesongfestival, komen we op 14 januari te weten. Dat plekje is weggelegd voor een van de zeven artiesten die het tegen elkaar zullen opnemen in de preselecties.

Voor het eerst sinds 2016 pakt de VRT nog eens uit met een grote liedjeswedstrijd met als hoofdprijs: een plekje op het Eurovisiesongfestival. Zeven Vlaamse artiesten gaan de strijd aan met elkaar. “Volgens onze bronnen zullen zeven artiesten, met twee bekende namen en vijf onbekenden, deelnemen aan de wedstrijd”, klinkt het in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. Zij kunnen alvast een deelname bevestigen.

Eén van die twee bekende namen zou The Starlings zijn, ofwel Tom Dice en Kato Callebaut. Het koppeltje heeft ook al vaker naar een deelname aan Eurosong gehint. Tom verdedigde ons land in 2010 al met 'Me and My Guitar' en werd maar liefst zesde. Dat succes leek voor herhaling vatbaar. “Ik zou graag nóg een keer deelnemen, maar dan samen met mijn vrouw Kato”, gaf de zanger eerder toe in TV-Familie.

Ook enkele andere namen worden wel heel vaak in de wandelgangen opgepikt. Zo is Loredana van 2 Fabiola een grote kanshebber om deel te nemen. Ook Cherine, een nog wat onbekendere zangeres, wordt wel heel vaak genoemd. Zij schopte het nog tot de finale van 'MNM Rising Star’ en werd opgevist door de producer die ook CAMILLE en Metejoor op de kaart zette. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws