Anderlecht verneemt érg slecht nieuws: "Er is nu echt een mirakel nodig" Sport
Sport

Anderlecht verneemt érg slecht nieuws: "Er is nu echt een mirakel nodig"

Anderlecht verneemt érg slecht nieuws: "Er is nu echt een mirakel nodig"

RSC Anderlecht moet in de komende twee weken nog vol aan de bak, wil het alsnog in play-off 1 geraken. Volgens analist Philippe Albert heeft paars-wit echter een mirakel nodig.

“Anderlecht moet blijven geloven dat een deelname aan play-off 1 mogelijk is. Ze moeten zelf alles geven, maar ook bidden voor een mirakel. Als Anderlecht het uiteindelijk niet haalt, zal dat niet omwille van de laatste twee wedstrijden in de reguliere competitie zijn. Ze hebben het eerder dit seizoen laten liggen", aldus Albert in La Capitale.

Volgens Albert kan Anderlecht in play-off 2 nog een gooi doen naar een Europees ticket, maar ook dat wordt niet evident. “Anderlecht scoorde nu misschien wel negen keer in twee wedstrijden, maar het spel op zich kan en moet nog veel beter.”

"Ik zie Anderlecht niet zomaar door play-off 2 huppelen"

“In play-off 2 zou Anderlecht nog een Europees doel hebben, maar ik zie de ploeg van Frank Vercauteren niet zomaar even door die play-offs huppelen. Die ploegen uit 1B dromen er nu al van om tegen Anderlecht te spelen én te winnen", besluit de analist.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws