Iljo Keisse erg onder de indruk: "Daarom deed ik zo'n gebaar bij die foto" Sport
Sport

Iljo Keisse erg onder de indruk: "Daarom deed ik zo'n gebaar bij die foto"

Iljo Keisse erg onder de indruk: "Daarom deed ik zo'n gebaar bij die foto"

Iljo Keisse heeft zich tijdens een persconferentie verontschuldigd tegenover de Argentijnse vrouw die zich geïntimideerd voelde na enkele ongepaste gebaren van Iljo Keisse bij het maken van een foto. Keisse is onder de indruk van de commotie die ontstaan is.

“Eerst en vooral wil ik graag zeggen dat ik deze situatie en positie helemaal niet vooropgesteld had. Ik wil je graag het verhaal vanuit mijn standpunt uitleggen", legt Keisse uit bij Het Nieuwsblad. "We gingen na een training in de grote straat. Het was vrijdag om 13u, we bestelden een koffie, we betaalden en gaven de dienster een fooi. Toen we weggingen, vroeg ze een foto."

"We deden dat, zoals we dat duizend keer doen op koersen. Dan vroeg ze er nog een foto. Ze bukte zich, het was een vreemde positie, en in een fractie van een seconde deed ik een stomme beweging met mijn hand in de lucht. Ik wil voor honderd procent duidelijk maken dat ik haar niet raakte, niet met mijn hand, niet met mijn knieën."

"Mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik geen idioot ben. Het was een stomme ingeving. Het was niet mijn beste mop ooit, maar het is nu eenmaal zo. Ik wil mij graag verontschuldigen naar dat meisje. Ik maakte een fout, Ik wil mij ook excuseren tegenover de Argentijnse bevolking, tegenover de organisatie die hierdoor ook uitleg moest verschaffen, en ook tegenover mijn ploeg."

Klacht

“Ik wou dat ik de tijd kon terugdraaien maar ik kan op dit moment niet meer doen dan mij excuseren en beloven dat zulke dingen in de toekomst niet meer zal gebeuren. Ik voel mij op dit moment een beetje behandeld als een crimineel. Ik snap dat het niet leuk is voor het meisje, en dat is het ook niet voor mij, mijn vrouw, mijn twee zoontjes en mijn familie.”

“Het meisje diende een klacht in bij de politie tegenover mij. Ik moest naar de politie gaan en heb dat maandag ook gedaan. Daar deed ik mijn versie van de feiten en dat was voor de politie genoeg om de zaak te sluiten", aldus Keisse.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws