Johan Boskamp kapot van verdriet na verlies dierbare: "Geen afscheid kunnen nemen" Sport
Sport

Johan Boskamp kapot van verdriet na verlies dierbare: "Geen afscheid kunnen nemen"

Johan Boskamp kapot van verdriet na verlies dierbare: "Geen afscheid kunnen nemen"

Op donderdag raakte het nieuws bekend dat STVV-icoon en ex-Gouden Schoen Odilon 'Lon' Polleunis op 80-jarige leeftijd overleden is. Johan Boskamp was maar liefst vijftig jaar jaar bevriend met Lon en reageert dan ook bijzonder aangeslagen op zijn overlijden.

"Ik ga 'de Lon' zo verschrikkelijk hard missen", zegt Johan Boskamp in Het Laatste Nieuws. Zo hadden de twee nog wekelijks contact met elkaar. "Het ging al twee weken niet goed met Lon. Maandag kreeg ik een bericht dat hij aan de beterhand was en dat ik hem mogelijk eindelijk weer kon bezoeken. Het bleek een laatste opleving. Jammer genoeg heb ik geen afscheid meer kunnen nemen van hem", aldus Boskamp.

De twee klikten ook al vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten. "In een mensenleven zijn er maar een paar mensen met wie je vanaf de eerste seconde een klik voelt. Lon was zo iemand. We zijn vijftig jaar bevriend geweest."

Naar de klote

Woensdagnacht was hij ook een van de eerste die het droeve nieuws hoorde via de zoon van Lon. "Ik was woensdagavond in Nederland om de wedstrijd Arsenal-PSV te analyseren voor tv. Toen kreeg ik dat telefoontje. Mijn nacht was naar de klote. 'De Lon' was een hele mooie vent, helaas overlijden die ook ..."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws