'Lukaku is transfersoap kotsbeu en neemt drastisch besluit' Sport
Sport

'Lukaku is transfersoap kotsbeu en neemt drastisch besluit'

'Lukaku is transfersoap kotsbeu en neemt drastisch besluit'

Romelu Lukaku lijkt eindelijk dicht bij een definitief vertrek bij Chelsea te zijn, na vele geruchten en speculaties deze zomer. Volgens La Gazzetta dello Sport zijn de onderhandelingen gestart op initiatief van Lukaku zelf, die zijn langdurige transferperikelen meer dan zat is.

Het feit dat zijn voormalige club, Inter, de afgelopen weken steeds de voorstellen van Chelsea heeft afgewezen, heeft hem gefrustreerd en nu wil hij zelf de transfer afdwingen. De aanvaller heeft duidelijk gemaakt dat hij alleen naar de Italiaanse topclub wil vertrekken.

Men verwacht dat Inter binnenkort een voldoende hoog bod zal uitbrengen om de deal af te ronden. Met toegevoegde bonussen streven de Italianen naar een bedrag boven de dertig miljoen euro. En dat zou genoeg moeten zijn.

Terugkeer?

Het is nu afwachten of de onderhandelingen tussen Lukaku's entourage en Inter tot een definitieve overeenkomst zullen leiden. Als alles volgens plan verloopt, zou Lukaku binnenkort zijn terugkeer naar Inter kunnen maken en zijn avontuur bij Chelsea achter zich kunnen laten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws