'Marc Overmars maakt werk van nieuwe toptransfer bij Antwerp, PSV gefrustreerd'

230715marcovermarsmarkvanbommelphotonews
Marc Overmars, de Nederlandse verantwoordelijke voor transfers bij Antwerp, heeft deze zomer opnieuw een grote aankoop gedaan om het transferrecord van de club te verbreken. De zestienjarige George Ilenikhena werd voor maar liefst 6,5 miljoen euro plus bonussen aangetrokken. Het talent heeft veel potentieel en wordt gezien als een veelbelovende aanwinst voor de club.
Maar het lijkt erop dat de transferhonger van Overmars nog niet gestild is. Volgens Turkse bronnen richt Antwerp nu zijn pijlen op het achttienjarige supertalent Kobbie Mainoo van Manchester United. Ook PSV en het Turkse Basaksehir hebben hun oog laten vallen op de jonge Engelse middenvelder. Mainoo wordt geschat op een waarde van ongeveer 800.000 euro en heeft nog een contract dat doorloopt tot medio 2027.
Met deze geruchten is het duidelijk dat Antwerp vastberaden is om te investeren in jong talent om zo hun positie te versterken in de competitie. Fans kunnen niet wachten om te zien hoe deze veelbelovende spelers zich zullen ontwikkelen en bijdragen aan de successen van de Great Old in de toekomst.