Na affaire met Ruben Van Gucht: Ine Beyen gooit nog meer olie op het vuur en komt met verrassend nieuws Sport
Sport

Na affaire met Ruben Van Gucht: Ine Beyen gooit nog meer olie op het vuur en komt met verrassend nieuws

Na affaire met Ruben Van Gucht: Ine Beyen gooit nog meer olie op het vuur en komt met verrassend nieuws

Ruben Van Gucht en Ine Beyen zouden begin dit jaar een seksuele affaire gehad hebben volgens Dag Allemaal. Of die nog steeds aan de gang is, is niet geweten. Ine heeft nu wel voor het eerst van zich laten horen sinds het weekblad naar buiten kwam met het nieuws.

Ruben Van Gucht neemt het niet zo nauw met het woordje trouw. Zo zou hij zowel zijn ex-vrouw als zijn huidige echtgenote Blanka Vlašić meermaals bedrogen hebben. Dat beweerden zijn minnaressen vorige week in Dag Allemaal.

Zijn laatste seksuele affaire zou hij dit voorjaar gehad hebben met zijn Sporza-collega Ine Beyen. Zij zat toen in een echtscheidingsprocedure verwikkeld met ex-wielrenner Serge Pauwels. Hoewel Dag Allemaal heel wat bewijzen had voor hun affaire, wilde zowel Ruben als Ine niet reageren op de geruchten. Nu heeft Ine Beyen voor het eerst van zich laten horen via Instagram.

Samen in Marokko

Zo vertoeft Ine Beyen momenteel samen met Ruben Van Gucht in Marokko voor de Roc Du Maroc, een mountainbikemarathon in Marokko. Op Instagram deelde zowel Ine als Ruben enkele kiekjes van de marathon, wat ongetwijfeld hard zal aankomen bij Blanka Vlašić en Serge Pauwels.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws