'Romelu Lukaku verhuist via spectaculaire ruildeal naar déze club' Sport
Sport

'Romelu Lukaku verhuist via spectaculaire ruildeal naar déze club'

'Romelu Lukaku verhuist via spectaculaire ruildeal naar déze club'

Na lang wachten lijkt er eindelijk een doorbraak te zijn in het transferdossier van Romelu Lukaku. Na afgewezen te zijn door Inter en Saoedische aanbiedingen af te wijzen, heeft de Rode Duivel nu een persoonlijk akkoord gevonden. Hij zou zijn jawoord gegeven hebben aan Juventus.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano ligt er bij de Oude Dame een contract voor drie jaar plus één jaar optie klaar voor Lukaku. Juventus-trainer Allegri is ervan overtuigd dat de 30-jarige spits het missende puzzelstuk is om zijn team opnieuw Italiaans kampioen te maken.

Voor Lukaku was het belangrijk om in Europa te blijven, maar de overstap naar Juventus ligt gevoelig in Italië. Chelsea en Juventus moeten nog tot een akkoord komen, maar er zou sprake zijn van een ruildeal tussen de clubs.

Bod

Chelsea heeft een bod gedaan van iets meer dan vijftien miljoen euro plus Lukaku voor Dusan Vlahovic. De onderhandelingen zitten in een stroomversnelling. De waarde van Lukaku wordt momenteel geschat op veertig miljoen euro, terwijl die van Vlahovic rond zeventig miljoen ligt. Wordt vervolgd...

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws