Volgende week maandag start op VRT 1 'De mosterd van Meus'. Dat culinaire reisprogramma heeft ook grote gevolgen voor '
Dagelijkse kost', dat er een tikkeltje anders zal uitzien.
Op maandag 4 maart start 'De mosterd van Meus' op VRT 1. "Het programma is een soort internationaal verlengstuk van 'Dagelijkse kost'", vertelt
Jeroen Meus in
Humo. Zo gaat hij in 'De mosterd van Meus' op culinaire reis door verschillende landen. Daarbij gaat hij op zoek naar heerlijke lokale gerechten, speciale kooktechnieken en ongekende ingrediënten.
Daardoor wordt 'Dagelijkse kost' ook een tijdje in een nieuw jasje gestoken. "We hebben telkens vijf afleveringen op locatie opgenomen. In de week waarin ik voor 'De mosterd van Meus' naar Zweden trek, presenteer ik 'Dagelijkse kost' in de keuken van de plaatselijke tv-chef. Dat doe ik zo in elk land", onthult de tv-kok.